Astrologen waarschuwen voor de planeet Mercurius. ‘De magische cirkel’ vertelt dat we ‘last hebben van spraakverwarringen, miscommunicatie of van onverwachte en emotionele uitbarstingen’. Zelfs telefoon, internet, de post lopen vertraging op’. De reden: vanaf de aarde gezien beweegt de planeet Mercurius sinds 4 oktober tijdelijk de andere kant op als normaal (dit heet retrograde beweging). The Debrief neemt het Mercurius-bijgeloof op de hak. Auteur Stevie Martin maakt een paar nare dingen mee. Pas aan het einde van haar artikel onthult ze dat Mercurius toch niet de schuld kan krijgen: de retrograde moet nog beginnen (het artikel is van voor 4 oktober): See how convincing, and wrong, our minds can be?’ Alle ellende ‘is just down to a little something called ‘life’. GJvtL. 

Steun Kloptdatwel

Mecurius is in retrograde! 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.