Op de Chinese arbeidsmarkt ben je tamelijk gehandicapt als je geboren bent tussen 23 augustus en 22 september. Dat schrijft de New Republic. Chinezen zijn erg bijgelovig en ze hebben de Westerse dierenriem omarmd. Het vooroordeel tegen de kieskeurige, perfectionistische en verwende maagden is groot. Niet iedereen is het hiermee eens. In 2013 schreef Cai Wenqing in de Beijing Evening News (beetje vertaling door microsoft translator) een artikel onder de kop ‘sterrenbeeld heeft niets te maken met persoonlijkheid’. Cai Wenqing is vast een maagd. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

Op de Chinese arbeidsmarkt zijn sollicitaties van maagden niet welkom 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.