Vanavond vindt in Antwerpen ‘onder het genot van pot en pint’ het Denkgelag plaats, een ‘ongedwongen gespreksavond over skeptische en wetenschappelijke onderwerpen’.  Hoogtepunt van de avond is een gesprek met de evolutiebioloog Richard Dawkins en de fysicus Lawrence Krauss, bekend van zijn boek A Universe from Nothing: Why There Is Something Rather than Nothing’. Dawkins is vermoedelijk de bekendste atheïst ter wereld. Een aantal Nederlandse skeptici bezoekt het Denkgelag. Als je nog geen kaartje hebt, ben je jammer genoeg te laat: het evenement is uitverkocht. GJvtL.

Vandaag het Denkgelag in Antwerpen met Richard Dawkins en Lawrence Krauss 5

Dawkins en Krauss

Steun Kloptdatwel

Vandaag het Denkgelag in Antwerpen met Richard Dawkins en Lawrence Krauss 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.