De website van medium Jaco Elken wekt vertrouwen: de opmaak is rustig, er zijn keurmerken met professioneel ogende logo’s van o.a. de ‘Ring Geregistreerde Mediums’, de ‘Beroepsvereniging Spirituele Nationale Unie’. Jaco Elken geeft o.a. trainingen en consulten.

Een artikel in ‘Breda Vandaag’ geeft een onthullende blik op Jaco Elken in de praktijk. Journalist Freek de Swart schrijft over een sessie in buurthuis De Blaker: ‘In de wereld van Jaco komen 99% van alle lichamelijke en psychische klachten door auralifters. Oftewel overleden personen die een levend persoon nog niet los kunnen laten. Een man in de zaal die net uit het ziekenhuis komt met een dubbele liesbreuk heeft eigenlijk een onverwerkt verleden met zijn vader’. In het artikel wordt ook op komische wijze beschreven hoe iemand boos wordt als een oud-leerling van Elken teveel tijd en aandacht krijgt om een overleden broer naar ‘een tunnel van licht te sturen’. Opmerkelijk dat de aankondiging van de buurthuisavond tamelijk neutrale tekst bevat. Blijkbaar vindt het medium het wijs om niet direct met de volle lading te komen. Via PvE. GJvtL.

image

Medium Jaco Elken (website Jaco Elken)

Steun Kloptdatwel

Medium Jaco Elken: overleden mensen verantwoordelijk voor 99% van alle ziektes 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.