Succesboeken (uitgever van o.a. ‘Kokosnoot Geneest’) schrijft in de nieuwsbrief van 13 februari bezorgd te zijn dat de bezoekers van de recente Nationale Gezondheidsbeurs in grote verwarring naar huis zijn gegaan. Succesboeken heeft zich met name gestoord aan standhouders die afraden om verzadigde vetten te eten: ‘Bij een rondje over de beurs kwamen we diverse stands tegen die naar onze mening mede ver­ant­woordelijk zijn voor de ziekte-explosie waar we op dit moment wereldwijd inzitten. Bedrijven die ons laten geloven dat onverzadigd plantaardig vet gezond is en (dierlijk) verzadigd vet ont­zet­tend ongezond is, waar je ziek van wordt’. Gelukkig konden ze terecht bij Succesboeken voor een goed advies: ‘Eet zoals je (over) grootouders aten: moddervet en puur na­tuur’. Niet alleen de bezoekers aan de gezondheidsbeurs zijn volgens mij in verwarring. Via Agnes Tieben. GJvtL.

image

Bruce Fife, de auteur van ‘Kokosnoot Geneest’.

Steun Kloptdatwel

Standhouder vreest: bezoeker gezondheidsbeurs in verwarring 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.