image

Dit is natuurlijk fotoshopwerk 😉 Het vreemde is dat uitsluitend Poetin en de teugels in de foto zijn geshopt. De wezel die op de specht zit is echt. In dit artikel in The Verge wordt het uitgelegd: de wezel bespringt een groene specht (het gebeurt in een Londons park), de specht vliegt weg en de wezel heeft geen andere keuze dan zich goed vast te houden. Na enkele meters landen specht en wezel overigens weer en gaan beide dieren onbeschadigd hun eigen weg. Inmiddels is weaselpecker een internetmeme geworden. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

Wat klopt er niet aan deze foto: Poetin berijdt een wezelspecht? 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.