‘s Werelds meest gepiercte man, de Duitser Rolf Buchholz, is op de luchthaven van Dubai teruggestuurd naar Duitsland. Daarover schrijven de krant AD en het Duitse blad Der Spiegel. Buchholz heeft niet alleen veel piercings, hij is ook bijna compleet getatoeëerd, hij heeft een gespleten tong en twee geïmplanteerde hoorntjes op z’n voorhoofd. Buchholz zou optreden in een hotel in Dubai. Het probleem was niet de metaaldetector op de luchthaven zoals Buchholz op twitter scheef. De reden waarom hij Dubai niet in mocht: de douane verdacht hem van zwarte magie. De reactie van Buchholz klinkt in het Duits het meest overtuigend: ‘Vollidioten! Dubai, ich werde nie wieder zurückkommen’. Via Maarten Koller. GJvtL.

Meest gepiercte man ter wereld mag Dubai niet in op verdenking van zwarte magie. 3

Rolf Bucholz (van zijn Facebook-pagina)

Rolf Buchholz

Steun Kloptdatwel

Meest gepiercte man ter wereld mag Dubai niet in op verdenking van zwarte magie. 4Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.