Over drie weken vindt in Noordwijkerhout het congres ‘Spirit of Health‘ plaats, waar onder andere Jim Humble zijn opwachting zal maken. Humble is de bedenker van MMS, Master Mineral Solution, een goedje dat zo’n beetje overal goed voor zou zijn, maar dat in werkelijkheid behoorlijk gevaarlijk kan zijn. Op Kloptdatwel hebben we al vaker over deze gevaarlijk vorm van kwakzalverij geschreven. Op de Ierse televisie was er dinsdag jl. een interessante rapportage over de sekte van Humble, waarin de nadruk ligt op de claims van zijn ‘Genesis II Church’ dat je met MMS autisme zou kunnen behandelen.

In het programma Prime Time van de RTE komen naast Humble ook ‘dr.’ Andreas Kalcker en Kerri Rivera aan bod. Vooral die twee verkondigen dat autisme met het gevaarlijke chloordioxide te behandelen zou zijn. Kalcker staat op de agenda van het aankomende congres om specifiek hierover te spreken. Aan het eind van het programma zit een interessant interview via Skype met Rivera.

Eerdere artikelen op Kloptdatwel over MMS:

De verkoop van kaartjes voor het congres in Nederland lijkt overigens niet erg op te schieten. De teller op de website geeft nog hetzelfde aantal beschikbare tickets aan als begin februari.

Steun Kloptdatwel

RTE Prime Time over MMS en autisme 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.