Op zaterdag 31 oktober 2015 houdt stichting Skepsis haar jaarlijkse congres, dit jaar onder de titel: ‘Expert gezocht’. Het congres vindt dit keer plaats in Zwolle, in de Nieuwe Buitensociëteit. Het programma staat in het kort op onderstaande flyer. Klik op de afbeelding om een pdf te downloaden met meer toelichting op het programma en de sprekers. En daarin tref je ook informatie aan over hoe je je kunt aanmelden.

De redactie van Kloptdatwel? zal uiteraard van de partij zijn, en waarschijnlijk diverse auteurs van artikelen op deze site. Het congres is daarom ook een mooie gelegenheid om ‘ons’ eens in levende lijve te ontmoeten!

Skepsiscongres-2015-aankondiging

 

Steun Kloptdatwel

Skepsis congres 2015: Expert gezocht 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.