Op 31 oktober 2015 werd in Zwolle het jaarlijkse Skepsis congres gehouden. De komende weken zal op zaterdag een nieuwe video van het congres beschikbaar gesteld geworden. Hieronder vindt u het eerste deel van de video opnames.

Het congres werd geopend door voorzitter Frank Israel. Hij introduceerde de eerste sprekers Jan Willem Nienhuys en Maarten Koller. Jan Willem vertelde wat over het afgelopen jaar gezien door de bril van Skepsis als vereniging. Daarna belichtte Maarten Koller de activiteiten van de Skeptische werkgroepen in het afgelopen jaar.

[Wegens een technische oorzaak is er geen HD-opname beschikbaar. Onze excuses.]

De slides van de presentatie zijn hier te vinden.

Titelfoto door Bas Uterwijk

Steun Kloptdatwel

Skepsis congres 2015 - Skepsis en de Skeptische werkgroepen 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.