Op 31 oktober 2015 werd in Zwolle het jaarlijkse Skepsis congres gehouden. De komende weken zal op zaterdag een nieuwe video van het congres beschikbaar gesteld geworden. Hieronder vindt u het derde deel van de video opnames.

Harro Maas, hoogleraar aan de universiteit van Lausanne, vertelt over deskundigheid op het CPB en over onafhankelijkheid in onderzoek n.a.v. een milieu ramp.

[Wegens een technische oorzaak is er geen HD-opname beschikbaar. Onze excuses.]


De slides van de presentatie zijn ook in PDF hier te vinden.

Titelafbeelding door Bas Uterwijk

Steun Kloptdatwel

Skepsis congres 2015 - Deskundigheid in de economie - Harro Maas 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.