Voor een kort item over contact met het hiernamaals was een radiomaker van Radio 1 op zoek naar mensen die wat kunnen zeggen over de (on)mogelijkheid van dit contact. En wie bel je dan … de Stichting Skepsis natuurlijk.

BNN radiomaker Rowan de Kort kreeg in het radioprogramma de opdracht om contact te zoeken met zijn overleden opa. Om dit voor elkaar te krijgen ging hij naar een medium voor een reading over zijn opa. De opnames van dit gesprek werden vervolgens voorgelegd aan twee bestuursleden van de Stichting Skepsis die commentaar mochten leveren op het gesprek. Helaas bleek er niets meer aan aan de hand dan handige gesprekstechnieken.

Hier het fragment over contact met het hiernamaals.

Steun Kloptdatwel

Radio 1 vraagt hulp Skepsis 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.