Op Zaterdag 22 oktober 2016 houdt Stichting Skepsis haar jaarlijkse congres, dit jaar met de titel: “Niet overtuigd door de wetenschap’. Keynote speakers zijn Massimo Pigliucci en Maarten Boudry, die samen in discussie gaan over waarom veel mensen waarde blijven echten aan niet-bewezen ideeën. Dit jaar vindt het congres plaats in Amersfoort. Kijk op de website voor meer informatie en om jezelf aan te melden. Zie ook de flyer onderaan de pagina.

Hiernaast wil ik graag Skeptics in the Pub opnieuw onder aandacht brengen. Naast de Amsterdamse tak bestaat er ondertussen ook een Groningse dependance van deze mooie avonden! Voor meer info en om op de hoogte gehouden te worden, zie de links hieronder. Al deze avonden zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.
Amsterdam: Meetup, Facebook. De eerstvolgende meetup is op maandag 12 september, waar Simon Portegies Zwart komt praten over Planeet IX en Sedna.
Groningen: Meetup, Facebook. Start van de meetups is op 10 oktober, hou de meetup of facebook pagina dus in de gaten!

Al deze activiteiten zijn mooie aangelegenheden om de mensen achter Kloptdatwel.nl en Stichting Skepsis eens wat beter te leren kennen!

Skepsiscongres 2016 flyer png

Steun Kloptdatwel

Skepsis Congres 2016 en Skeptics in the Pub 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.