Het bedrijf Floww dat merkwaardige staafjes verkocht die straling van telefoons en Wi-Fi zouden omzetten in ‘natuurlijke frequenties’ is failliet. Op Kloptdatwel schreef Martin Bier vier jaar geleden al dat de claims van Floww volkomen onzinnig waren. Het bedrijf timmerde intussen stevig aan de weg met ambassadeurs als Lange Frans en financierde ook ogenschijnlijk serieus wetenschappelijk onderzoek.

De uitzending van Radar eind september dit jaar heeft het sprookje vermoedelijk uitgeblazen. Directeur Marc Schechtl had ook niet zo’n sterk weerwoord in die uitzending tegenover de argumenten van diverse deskundigen die de vloer aanveegden met zijn product.

Het volledige item van Radar is terug te zien via de website van het programma. Tip voor Floww: Bruno Santanera weet waarschijnlijk nog wel een goedkoop adresje voor het drukken van flyers om te protesteren tegen deze praktijken van Radar.

via Roeland Heeck op het Skepp forum

Steun Kloptdatwel

Floww is failliet 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.