De uitvinder van de BioStabil 2000, Bruno Santanera, is nog steeds hééééééél erg boos op het tv-programma Radar, dat in 2004 de handel in zijn magneethangertjes een zware slag toebracht. Alle rechtszaken tegen het programma verloor hij, maar nu slaat hij genadeloos terug met het verspreiden van anderhalf miljoen flyers! Zo, dat zal de “zeer riant betaalde eindredactrice Antoinette Hertzenberg” leren om te ver te gaan.

biostabil-radar-flyer

Via RTV Noord Holland.

Verder lezen over Santanera en zijn BioStabil:

NB De site van Santanera is te vinden op https://www.biostabil.net/, maar voor betrouwbare informatie moet je op de website http://www.biostabil.com/ zijn.

Steun Kloptdatwel

Bruno Santanera nog niet klaar met 'riooljournalistiek' van Radar over zijn BioStabil 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.