De Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen viert dit jaar een lustrum. 85 jaar alweer behartigt de club de belangen van haar leden. In het kader van dat jubileum organiseert de vereniging een veiling, de opbrengst gaat naar een goed doel. Tussen de doosjes wijn, kunstvoorwerpen, golfclinics en kaartjes voor theatervoorstellingen, waar je allemaal op kunt bieden, treffen we ook een Mala aan, een sieraad waaraan de volgende eigenschappen worden toegekend:

Deze zachte maar krachtige kristalheldere Mala, gemaakt met Crystal Quartz, Jade en Amazonite, is opmerkelijk omdat je angst en zorgen verandert in een koel vertrouwen en een diepe kalmte! De Crystal Quartz is kalmerend en kalmerend. Het is het belangrijkste kristal voor hart- en hartchakra. Jade staat erom bekend geest, lichaam en ziel te integreren. Jade moedigt je aan om jezelf te zijn. Bovendien wordt gezegd dat het geluk en begrip brengt en er wordt aangenomen dat het het lichaam helpt om zichzelf te genezen. Amazoniet verbetert de communicatie over liefde. Het helpt je om zowel de pure energie van universele liefde te manifesteren als te behouden.

CHAKRAAAAAAAAAAAAS! 5

Nou, bieden maar!

Steun Kloptdatwel

CHAKRAAAAAAAAAAAAS! 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.