De middelen om video’s op overtuigende manier te bewerken komen steeds meer binnen eenieders bereik. Kijk de volgende video, waarin we een deel van een vergadering bij de Verenigde Naties te zien krijgen die eigenlijk geheim zou moeten zijn gebleven, maar door iemand met een mobieltje stiekem gefilmd zou zijn:

Het UFO-contact waarover het zou gaan zou slaan op piramidevormige UFO’s die recent gezien zouden zijn boven het Pentagon, maar dat terzijde. De video van de vergadering is een knappe bewerking van opnames die gemaakt zijn tijdens een toespraak van Erdogan die hij op 25 september 2018 hield zoals iemand anders op Youtube duidelijk maakt door wat beelden naast elkaar af te spelen:

De dame in de opname, Aliya Prokofyeva, bestaat echt. Ze doet zich op haar website voor als ‘Space visionary’ en die video zal wel als publiciteitsstuntje bedoeld zijn. Of zij ook iets te maken heeft met die video’s met de piramidevormige ufo’s is mij vooralsnog onbekend. Meer over die repeterende radiosignalen die recent (echt) zijn ontdekt, zie bijvoorbeeld hier.

Steun Kloptdatwel

Nepvideo van VN vergadering over 'first UFO contact' 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.