Aandachtstrekker Uri Geller kwam eind vorige week met zijn oplossing voor de Brexit: hij zou het wel even telepathisch van tafel vegen. Hij deed dat in een open brief aan premier May op zijn Facebook-pagina. Blijkbaar is Geller nog celebrity genoeg dat deze zoveelste frats van hem weer gretig opgepikt werd door de tabloids.

Stephen Colbert stak er op de voor hem karakteristieke wijze de draak mee:

Geller lijkt toch een klein beetje op zijn teentjes getrapt, heel erg geamuseerd komt hij in ieder geval niet over in onderstaand filmpje dat hij als reactie online zette:

Geller heeft een punt als hij zegt dat hij de beelden van de demonstratie in Londen natuurlijk nog niet gezien kon hebben toen hij zijn brief online zette, maar die petitie was op 21 maart al meer dan een miljoen keer getekend en trok zoveel aandacht dat de site crashte.

Steun Kloptdatwel

Stephen Colbert, Uri Geller en de Brexit 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.