De humanistische omroep Human heeft 150.000 leden nodig aan het einde van dit jaar om te blijven bestaan. Helaas zitten ze nog maar op 40% van dit aantal leden. Omdat wij ons bij Kloptdatwel verbonden voelen met het humanistische gedachtegoed willen we onze lezers wijzen op de mogelijkheid om ‘Vriend’ te worden van deze omroep. Vanaf 7,50 euro (het eerste jaar, daarna 12,50 euro) kunt u de omroep steunen die mooie documentaires en programma’s zoals Brainwash, Het filosofisch kwintet, Medialogica en De vloer op maakt. U kunt hier lid worden.

 

 

Steun Kloptdatwel

Omroep Human heeft hulp nodig 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.