De linke weekendbijlage (3-2020) 5

Vaak komen we zaken op internet tegen die niet groot genoeg zijn om een heel stuk over te schrijven of soms hebben we daar de tijd niet voor. Daarom willen wij in deze nieuwe rubriek een verzameling interessante of gewoon vermakelijke berichtjes van de afgelopen week met de lezers van Kloptdatwel delen. Leesvoer voor in het weekend!

Blendergate – de bizarre stunt van Miss Natural en Versapers werd door tweets van Ruud Coolen van Brakel en mijzelf onder de aandacht gebracht, maar de storm van verontwaardiging brak pas echt los toen kinderarts Jan Peter Rake zich er mee ging bemoeien. Aan het begin van de week was er in de media ruime aandacht voor. Een kleine selectie:

Tips zijn welkom! Mail gerust de redactie.

Steun Kloptdatwel

De linke weekendbijlage (3-2020) 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.