Kat&Muis, praktijk voor kattengedrag, helpt als uw kat gedragsproblemen heeft,  zoals onzindelijkheid of ruziemaken. Tot zover niets vreemds. Therapeute Anneke Muis noemt zichzelf een geschoolde gedragstherapeute, maar ze is niet aangsloten bij de stichting kgk, de kwaliteitswaakhond (eh -kat) voor kattengedragstherapeuten. Ligt dit aan de merkwaardige methoden die Anneke er op los laat?

Via Anneke kunt u in gesprek gaan met uw huisdier. Een foto is genoeg, de aanwezigheid van de kat lijkt niet verplicht. Anneke legt het uit op haar website www.kat-en-muis.nl: “een dierentolkgesprek is een vorm van telepathie. We denken dat elk mens, elk dier, elke steen, etc. een eigen trillingsfrequentie heeft. Het gaat er om dat je ‘intapt’ op de juiste frequentie van een dier, dan heb je ‘telepatisch’ contact. Elk ‘gesprek’ met een dier is een belevenis. En heel vaak is het ook verrassend”. Tot zover deze technische uitleg.

Ook kan de kat worden behandeld met bach bloesem therapie. Met essence van bloesems en toepassing van de inzichten van Edward Bach (1886-1936) is uw kat er weer snel beter aan toe als die last heeft van angsten, dominantie, onzekerheid en een aantal andere klachten.

Natuurlijk moet er wel betaald worden. Een dierentolkgesprek kost bijvoorbeel € 60,-. Ik vraag me af of dit geld niet beter kan worden besteed. Bijvoorbeeld aan een nieuw mandje of lekkere kattenbrokjes.

Foto met dank aan het ‘litter did you know’ blog.

Steun Kloptdatwel

Kat met gedragsproblemen?  Gesprekstherapie helpt! 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.