De Amerikaanse dichter Rives laat in deze vidoeclip zien hoe makkelijk je zelf een complottheorie in elkaar kunt zetten. Zoek net zolang naar losse feiten die bij elkaar passen tot je het gevoel krijgt dat je iets op het spoor bent dat geen toeval kan zijn. Een voorproefje op het skepsis congres op 13 november 2010 in Utrecht. De videoclip is een van de vele interessante lezingen die TED op het internet zet. Meer weten over TED: klik op www.ted.com. Wie hieronder geen scherm ziet, kan klikken op deze link.

Met dank aan het Noorse blog skepsis.no

Steun Kloptdatwel

4 uur 's ochtends? Het is een complot! 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.