Nieuws: geen UFO's boven hoofdsteden 1

Het boek Challenges of Change van Stanley Fulham

Het is altijd mooi als vreemde voorspellingen concreet zijn. Dan kun je ze namelijk controleren. Hier is een actueel voorbeeld.

Gepensioneerde luchtmachtofficier, Stanley A. Fulham, voorspelt in zijn magnum opus “Challenges of Change” dat afgelopen nacht, 13 oktober 2010, overal op aarde UFO’s boven belangrijke steden zouden verschijnen. Ik heb verschillende nieuwssites er op nagekeken, maar het is niet gebeurd.

Fulham doet zijn aankondiging in de onlangs  verschenen 3e druk van zijn boek – Challenges of Change. Genoeg reden voor verschillende nieuwssites (o.a. yahoo) om er een stukje aan te wijden. Fulham vertelt in zijn boek over zijn bijzondere relatie met de piloten van de UFO’s, de transcendors. Die komen de wereld redden nu de mensheid er een potje van lijkt te maken. Via Fulham hebben ze aangekondigd dat ze vermoedelijk op 13 oktober zullen verschijnen. Fulham houdt wel een slag om de arm. Als 13 oktober niet lukt, kunnen we de aliens toch zeker voor het einde van het jaar verwachten. Wordt vervolgd kortom.

Op de website “the challenges of change” wordt ondertussen elke strohalm aangegrepen om aannemelijk te maken dat de aarde de afgelopen 24 uur wel degelijk is overspoeld door een vloedgolf van UFO’s. Trek zelf je conclusies.

Wie Fulham in levende lijve wil horen spreken over de transcendors, kan op deze link klikken of de video hieronder bekijken. Het interview bestaat uit twee delen.

Met dank aan het J-Walk blog

Steun Kloptdatwel

Nieuws: geen UFO's boven hoofdsteden 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.