Vertel me uw huisnummer en ik zal zeggen wie u bent. 1

Ik woon op nummer 74 – wat is daarvan de betekenis? (bron: menoor bewegwijzering)

Aangezien ik het beu was om post van de buren te krijgen heb ik besloten om toch maar eens een huisnummer te regelen voor mijn huis. De vorige bewoner heeft als creatieve oplossing het  nummer in de deurpost gekerfd en niet alle postbodes in de buurt weten daar raad mee. Tijd om eens te googelen naar een huisnummerwinkel. Tot mijn verbazing kwamen er op mijn zoekopdracht talloze sites naar boven die je vertellen wat je huisnummer betekent voor het huis waar je woont.

Want, zo stel astroweb:

“Door het huisnummer heeft ieder huis een bepaalde energie, die bepalend is voor de gebeurtenissen in ons leven gedurende de tijd dat we in het betreffende huis wonen. Het huisnummer is dus ook belangrijk voor onze karmische processen. De energie van het huisnummer is duidelijk anders dan de aardstralen. Even zo gaan we op een bepaalde plek wonen, in een welbepaald huis met een welbepaald huisnummer, die eveneens een invloed op ons kunnen uitoefenen. Elk cijfer, ieder getal heeft een specifieke trilling of vibratie.”

Daar had ik nog niet over nagedacht toen ik hier kwam wonen. Eens zien, ik woon op nummer 74. Volgens de berekening is dat dan 7+4=1+1=2. De uitleg is:

“De 2 is een gevoelsgetal, ook wel het ‘zwaantje’ genoemd. Wie kent er niet het uiterst romantische beeld van 2 zwanen die met gebogen hals in de vorm van een hart tegenover elkaar zitten. De tegendelen komen bijeen, mannelijke en vrouwelijke energieën ontmoeten elkaar zeer harmonieus. De bewoners houden rekening met elkaar, waardoor de samenhorigheid toeneemt. Mensen kunnen het gevoel hebben dat ze voor elkaar geboren zijn. Er is toegeeflijkheid en een sterke uitwisseling van emoties.

Doordat de tegenpolen er mekaar ontmoeten zal er ongetwijfeld ook wel eens twijfel heersen. Toch is het er prettig en gezellig wonen. Het dagelijks leven verloopt er soepel en afgerond, met de keuken als middelpunt van het huiselijke leven.

In een 2-huis bestaat niet zelden de neiging om een barricade op te werpen tegen de buitenwereld, het is ineens veiliger wonen binnen deze huiselijke cocon. Het is hier echter wel belangrijk om zich niet helemaal door de emoties te laten overweldigen.”

Nou nou, dat is leuk. Jammer dat ik alleen woon en niet vaak thuis ben. Misschien dat ik een beter passend huis kan vinden als we het eens met een ander getallenstelsel proberen met behulp van een handige converter.

74 in hexadecimaal wordt 4a. Hmm, dat is ook nog eens lastig. Een van mijn vorige huisnummers was 65-IV. Wordt dat dan 6+5 of 6+5+4? En wat doe je met 1 bis a? Laten we er maar van uit gaan dat 4a 4 wordt.

“Het 4-huis verschaft de bewoners in grote mate zekerheid en stabiliteit. Hier vindt men bescherming. Het leven wordt ernstig genomen en vaak is men er erg zuinig. In een 4-huis wonen meestal mensen die een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel hebben en een zeer geordend leven leiden. Normen en waarden zijn belangrijk, en men bouwt aan de toekomst.

In een 4-huis kom je er emotioneel wel wat bekaaid af, en ook de seksualiteit kent geen duidelijke hoogtepunten. Eigenlijk gaat alles wat moeizaam. Wanneer je heel lang in een 4-huis woont neemt de kans op een depressie toe.”

Huu depressies en slechte seks, nee. Dat lijkt me ook niets. Eens kijken wat we kunnen regelen met binair. 74 wordt dan 1001010, dus dat is samen 3.

“In dit huis verlopen de contacten soepel en eventuele tegengestelde karakters kunnen toch in harmonie met elkaar omgaan. De bewoners hebben een positieve instelling, en zien de dingen soms mooier dan ze zijn, ze zijn succesvol en hebben een druk sociaal leven. Ook seksueel komt men in dit huis goed aan zijn trekken, maar vooral op geestelijk vlak zullen de bewoners elkaar kunnen vinden.

Het 3-huis staat open voor anderen, en er vinden dan ook vaak gezellige bijeenkomsten plaats, waar zowel wereldse als spirituele onderwerpen aan bod kunnen komen. De bewoners staan in de buitenwereld meestal bekend om hun hulpvaardigheid of maatschappelijke betrokkenheid. Het risico is daardoor groot dat men teveel hooi op zijn vork neemt. Ook wordt in een 3-huis vaak verkwistend omgesprongen met energie en met geld.”

Ik ben dus sociaal, succesvol, positief en ik sta goed bekend in de buitenwereld. Nou, dat lijkt me prima kloppen. Ik ben op zich dan weer niet verkwisten met energie en geld, maar ach, zo’n huisnummer kan natuurlijk ook niet alles goed hebben…

Steun Kloptdatwel

Vertel me uw huisnummer en ik zal zeggen wie u bent. 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.