Maitreya komt en zijn tekenen zijn duidelijk: de UFO boven Jeruzalem en de ruiter tijdens de rellen van Cairo zouden hem aankondigen! Hoewel de UFO fake was en de ruiter een simpele lensflare bleek, maakt het me toch nieuwsgierig, wie is Maitreya?

In alle grote religies bestaat het idee van verdere openbaring door een toekomstige leraar. Christenen hopen op de terugkeer van de Christus, de boeddhisten zien uit naar de komst van de volgende Boeddha, de moslims naar de Imam Mahdi, de hindoes naar Krishna en de joden naar de Messias. Allemaal namen voor een en hetzelfde individu: Maitreya, de wereldleraar, het hoofd van de Geestelijke Hiërarchie van meesters en zijn wederkomst wordt nu verwacht.

Bovenstaande tekst valt te lezen op de website van Share Nederland, een organisatie die erop gericht is ‘het feit’ kenbaar te maken dat Maitreya en zijn ‘Masters of Wisdom’ onder ons zijn. Voorzitter van deze organisatie is de Schotse schilder Benjamin Creme (1922), die volgens eigen zeggen sinds januari 1959 een stem hoort. Deze stem geeft hem opdrachten om bijvoorbeeld ergens heen te gaan op een specifiek tijdstip. Aangekomen stonden er de eerste keer mensen op hem te wachten. De boodschappen werden talrijker en soms miste hij er zelfs een. Toen werd hij zo bang om er een te missen dat hij zichzelf ook boodschappen begon in te beelden. Hij heeft zichzelf naar verschillende ‘afspraken’ gestuurd waar dan niemand bleek te zijn en waar niets gebeurde. Gelukkig raakte Creme eraan gewend en miste geen boodschappen meer en verzon ook geen afspraken meer. De stem blijkt van Maitreya te zijn, “de Christus en het Hoofd van onze planetaire Hiërarchie”. Maitreya vertelde Creme dat hij een rol kon spelen in het Plan.

Destijds geloofde ik dat de Wereldleraar van een van de hogere planeten zou komen, waarschijnlijk van Venus, en deze informatie van Maitreya zette mijn hele denken op zijn kop. In een transmissie kort na deze gebeurtenis zei mijn Meester, in aanvulling op mijn nieuw verworven kennis: “Er komt een tijd dat je geacht wordt ernaar te handelen.” En bij een andere gelegenheid: “Bevestig zijn komst!”

In 1972 kwam Maitreya bij Creme langs en trainde hem maandenlang om hun telepathische band te versterken. Uiteindelijk werd Creme een “venster op de wereld” voor Maitreya.

Alles wat ik zie en hoor, ziet en hoort Hij ook. Wanneer Hij dat wenst, kan een blik van mij een blik van Hem zijn; een aanraking van mij, zijn aanraking. Zo heeft Hij met een minimaal verbruik van energie een venster op de wereld, een buitenpost van zijn bewustzijn; Hij kan genezen en onderrichten. Hij verblijft zelf, in een fysiek lichaam, duizenden kilometers ver weg.

Maitreya zou volgens Creme ook al vaak naar buiten getreden zijn (ingekorte lijst):

8 juli 1977: Maitreya verlaat Zijn verblijfplaats op 6000 meter hoogte in het Himalaya-gebergte. Brengt verscheidene dagen op de Pakistaanse vlakten door om Zijn lichaam te laten acclimatiseren. Verlaat Karachi per vliegtuig naar Londen. 19 juli 1977: Arriveert in Londen. Vestigt Zich in de wijk Bricklane van Oost-Londen. Later werkt Hij als nachtportier in Londens ziekenhuis. November 1977: Maitreya neemt contact op met bondskanselierWilly Brandt en verzoekt hem de Commissie-Brandt samen te stellen. Januari 1986: Maitreya gedurende verscheidene maanden door BBC geïnterviewd en gefilmd. BBC zegt persverklaring over Maitreya toe, maar trekt dit later in. Juni 1994: Maitreya aanvaardt uitnodiging voor eerste live televisie-interview voor belangrijk Amerikaans netwerk. Datum moet nog door Maitreya worden vastgesteld.

Daarnaast is hij ook al vaak genoeg ‘echt’ verschenen (zie lijst van 1988-2002). Zijn meest zichtbare verschijning was in 1988 in Nairobi, hoewel iedereen eigenlijk dacht dat de verschijning Jezus was. Gelukkig wist Creme te vertellen dat dit eigenlijk Maitreya was. Hoe zouden we er ooit achter zijn gekomen zonder hem?

http://www.youtube.com/watch?v=WounDKQ0sn8

Maar zoals we hebben kunnen lezen, zegt Creme wel meer. Zonder bewijs lijkt me het niet de moeite om hem serieus te nemen. Daarnaast zullen mensen die de film A Beautiful Mind hebben gezien, vast de overeenkomsten met het verhaal van Creme wel herkennen… Toch zijn er mensen die hem serieus nemen. Erg serieus zelfs. Volgens een artikel op het ‘Prophecy Proof Insights’ blog getiteld: “Why I take Maitreya seriously as a threat” zou Maitreya namelijk de antichrist zijn. In het blog wordt ook geschreven over de christelijke schrijver Constance Cumbey, die blijkbaar van mening is dat Benjamin Creme een soort tovenaar is die mensen direct in een trance kan brengen en zijn nek bijna 360 graden zou kunnen draaien…

Mocht je nu aan Maitreya zelf eens willen vragen hoe het allemaal precies zit dan kan dat via de helderziende Margaret McElroy. Zij zou de energie die bekend staat als Maitreya kunnen channelen. Wanneer ze hem channelt is dat gemakkelijk herkenbaar door de hese stem.

Voor slechts 100 dollar kun je 30 minuten met Maitreya (via McElroy) chatten. Als het nou een telefonisch gesprek was, dan kan ik me nog voorstellen dat iemand dat geld zou willen betalen om de hese stem van ‘Maitreya’ te horen. Het blog van Maitreya is gelukkig gratis.

Steun Kloptdatwel

Maitreya, de Wereldleraar 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.