Ruwe samenvatting: twee Zweedse zusjes gaan met de bus richting London en gedragen zich verdacht. De buschauffeur wil ze niet meer verder meenemen en ze besluiten te gaan lopen. Tussen de vangrails van een snelweg. Verkeerscontrole camera pikt dit op en politie wordt gestuurd om ze daar weg te halen. Als die aankomen rennen ze beide de snelweg op met de langsrazende auto’s. Een aanrijding is het gevolg. Ze worden naar de kant van de weg gehaald (vluchtstrook) en lijken ongedeerd. Ondertussen arriveert meer politie met filmcrew. Opeens rent een van de zusjes de snelweg weer op. Flinke aanrijding. Enkele seconden later volgt de andere zus. Tweede flinke aanrijding. De ene roept een aantal paranoïde zaken zoals “ik herken je, je bent niet echt” en “ze willen je organen stelen!” terwijl politie probeert haar te helpen en met een dekentje te bedekken. Haar onderlichaam is nogal gewond maar dat lijkt haar niets te doen. De ander staat op terwijl politie haar probeert tegen te houden. Ze mept de agent neer, klimt over de vangrails en rent opnieuw het tegemoet komende verkeer in. Agenten overmeesteren haar met hulp van omstanders en kunnen haar amper in bedwang houden.

Zus 1 gaat het ziekenhuis in, bij een test worden geen drugs of alcohol in haar bloed gevonden. Zus 2 gaat ook het ziekenhuis in, haar verwondingen zijn niet erg zwaar en ze mag al snel weer naar huis maar wordt vanwege het neerslaan van de agent meteen ingerekend. Tijdens het politie bezoek doet ze vrij normaal. Ze wordt veroordeeld tot een dag cel, maar die heeft ze al in voorarrest uitgezeten dus ze mag naar huis.

Twee vrienden lopen naar huis, de vrijgelaten zus spreekt hen op straat aan. Ze is opzoek naar een bed & breakfast. Ze is ook nog eens haar zus kwijt. De mannen vinden haar wat verward en willen haar helpen.  Ze gaat met een van de mannen mee naar huis en een dag later probeert hij haar zus te lokaliseren. Ze steekt hem op een gegeven moment neer en rent weg terwijl ze over straat rent en zichzelf met een hamer tegen het hoofd slaat. Een hulpdienst probeert haar te helpen en weer vlucht ze weg. Ditmaal springt ze van een brug af en breekt haar enkels. Wederom ingerekend zien twee verschillende psychiaters haar en concluderen een geestesziekte.

Tot zo ver een tragisch verhaal van waarschijnlijk twee ernstige gestoorde individuen. Op internet doen echter de wildste verhalen de ronde. Enkele geopperde verklaringen voor het gedrag van de zussen: demonische bezetenheid, mind-control, “satanically charged super-soldiers”, ze zouden een telepathische connectie hebben, ze zouden ook alien hybrids kunnen zijn.

Bekijk hieronder de video’s en oordeel zelf.

http://www.youtube.com/watch?v=2RQtHeAFnyY

http://www.youtube.com/watch?v=Vc1UEEQ6oo0

Zie ook het Wikipedia-artikel over deze bizarre gebeurtenis.

Steun Kloptdatwel

Zussen drama door mind-control (of demonen, of...) 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.