Hercobulus (ook wel Rode Planeet genoemd) zou een planeet zijn die ons zonnestelsel nadert. Dat zou verschrikkelijk zijn want de vorige keer dat dat gebeurde kwam er een einde aan de Atlantisbeschaving. Dat einde was zo grondig dat er zelfs nooit bewijs is gevonden dat deze ooit bestaan heeft!

V.M. Rabolu, schrijver van het boek Hercobulus or the Red Planet, werkt samen met de Alcione Association. Zij proberen het boek en de boodschap daarin zoveel mogelijk te verspreiden.

In dat boek schrijft Rabolu dat als Hercobulus dichtbij genoeg is, dan zou de as van de aarde omkeren (noord wordt zuid) en dat zorgt dan weer voor aardbevingen, vulkaanuitbarstingen etc.

Maar voordat dat gebeurt zal Hercobulus op een lijn komen te liggen met de zon, en maak dan je borst maar nat: wereldwijde epidemieën waarvan artsen niet zullen weten wat ze ermee aan moeten. Mensen zullen niet meer kunnen eten of slapen en zullen zichzelf compleet doorgeslagen over ‘de rand’ gooien.

Om de angst er goed in te krijgen hebben ze een ranzig filmpje gemaakt waarbij ze wat zinnetjes afwisselen met verschrikkelijke beelden van rampen, hongersnoden en zieke mensen. Sommige beelden acht ik niet geschikt voor jeugdige kijkers.

De bedenker van al dit moois is heeft gelukkig ook nog ideeën hoe we onszelf kunnen redden:

In zijn boodschap wijst V.M. Rabolu erop dat het elimineren van psychologische gebreken en bewuste astrale projectie de enige recepten zijn om de komende ramp te ontsnappen. Iedereen die werkt voor zijn eigen spirituele wedergeboorte zal naar een veilige plaats worden gebracht…

Om jezelf astraal te ontvouwen heeft Rabolu enkele mantra’s ingesproken zodat de correcte uitspraak (die blijkbaar erg belangrijk is) bekend is.

LA RA S

[audio:http://www.hercobulus.tv/laras.mp3]

FA RA ON

[audio:http://www.hercobulus.tv/faraon.mp3]

Ik vraag me alleen nog af hoe een planeet die zich ergens in het zonnestelsel bevindt voor ziektes zou kunnen zorgen op aarde. En waarom zou de as van de aarde zich omdraaien als de planeet dichtbij genoeg is? Wanneer gaat het eigenlijk allemaal gebeuren? Maar het belangrijkste is natuurlijk hoe Rabolu dit allemaal denkt te weten? Helaas wordt dat nergens uitgelegd. Misschien doet hij dat wel in zijn boek wat je op de site van Alcione Association gratis kan bestellen. Ik heb het besteld maar helaas nog niet mogen ontvangen.

Steun Kloptdatwel

Hercobulus 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.