'Ik zoek een antwoord'  1

Harold Camping (Washington Times)

Harold Camping, de man die het einde van de wereld voorspelde, heeft zondag de pers te woord gestaan bij zijn woning in Alameda (in Californië). De 89-jarige onheilsprofeet wilde alleen maar kwijt dat hij ‘op zoek is naar een antwoord’  waarom de apocalyps, het einde der tijden, niet zoals door hem voorspeld heeft plaatsgevonden op zaterdagmiddag om 18:00 uur.

De Los Angeles Times schreef het volgende over het korte interview dat ze met Camping hadden:

But on Sunday, almost 18 hours after he thought he’d be in heaven, there was Camping, “flabbergasted” in Alameda, wearing tan slacks, a tucked-in polo shirt and a light jacket. Birds chirped. A gentle breeze blew. Across the street, neighbors focused on their yard work and the latest neighborhood gossip.

“I’m looking for answers,” Camping said, adding that meant frequent prayer and consultations with friends. But now I have nothing else to say,” he said, closing the door to his home. “I’ll be back to work Monday and will say more then.”

Meer nieuws over de doemsdagvoorspelling van Harold Camping vind je in twee berichten op Kloptdatwel: hier en hier.

Camping heeft in het korte interview aangegeven dat hij maandag met meer commentaar komt. Dat kan betekenen dat het commentaar in Nederland pas dinsdag komt door het tijdsverschil (Californië loopt 9 uur achter op Nederland).

Steun Kloptdatwel

'Ik zoek een antwoord'  2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.