He’s back, and he brought a whiteboard!

In de onderstaande video van Alan John Miller, een Australiër die beweert de reïncarnatie van Jezus te zijn, vertelt hij dat hij 22 levens heeft gehad en in al die tijd geen enkele emotionele schade heeft opgelopen. Hij heeft daardoor zoveel Goddelijke Liefde in zijn ziel dat het hem in staat stelt om in de 22ste ‘sfeer’* te wonen. Maar zo gauw hij reïncarneert komt de emotionele schade van zijn ouders zijn ziel in.

Hij zegt dat hij er ook voor had kunnen kiezen om de wereld binnen te gaan zonder reïncarnatie. Want als je in de 22ste sfeer zit, dan kun je namelijk zelf een lichaam creëren. Miller heeft daar echter niet voor gekozen omdat dat het geloof in hem zou hebben verslechterd…

Dat slaat natuurlijk nergens op: spontaan verschijnen zonder geboren te worden is toch echt een stuk geloofwaardiger dan net zoals alle andere bijna 7 miljard mensen gewoon geboren worden en daarna gaan beweren dat je voor een geboorte hebt gekozen maar ‘als je het had gewild’ dan had je ook een lichaam kunnen creëren… En waarom een whiteboard gebruiken en filmpjes maken om uit te leggen dat je Jezus bent? Wil je mij overtuigen, vermenigvuldig dan gerust wat brood, of organiseer een wedstrijd 10km hardlopen over water: degene die de finish haalt zonder te hoeven zwemmen mag zich van mij gerust Jezus noemen.

Nu heeft hij eigenlijk alleen zijn uiterlijk een beetje mee.

http://www.youtube.com/watch?v=KWnSoGSgq98

In dit korte bericht van het Algemeen Dagblad is nog wat meer informatie te vinden. En heb je echt interesse dan kan ik de website van Miller en zijn vrouw Mary (die natuurlijk Maria Magdelena zou zijn) aanraden of dit youtube kanaal met 87 video’s van Miller.

* Het Engelse ‘sphere’ laat zich in dit geval niet makkelijk vertalen, het is iets als gebied, sfeer, of (hogere) regio/level/niveau.

Met dank aan Wilmamazone.

Steun Kloptdatwel

Jezus is terug! 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.