In mei schreven we over Alan John Miller die beweert Jesus te zijn.

Het Australische tv-programma Sunday Night ging op onderzoek uit en ontdekte dat ‘AJ’ indirect huwelijken kapot maakt, mensen trauma’s laat herleven en ook kinderen betrekt in zijn cultus. Dit alles overgoten met een licht ‘het-einde-van-de-wereld-is-nabij’-sausje. Een nieuwe Waco lijkt niet ver meer.

In a 10 month investigation, Sunday Night infiltrates one of the world’s most worrying new cults. But most chilling, this cult is Australian, spreading and described as worse than WACO. We go inside the cult’s headquarters to meet the leaders and their followers who claim their lives have been changed forever.

 

Steun Kloptdatwel

Jezus is terug - de follow up 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.