Harold Camping, de man die het einde van de wereld op 21 mei voorspelde, is afgelopen donderdag getroffen door een lichte beroerte. Uit krantenberichten wordt duidelijk dat vooral zijn spraak is aangetast. En dat is natuurlijk een vreemde speling van het lot. Juist de kalme en vertrouwen inboezemende stem van Harold Camping verleidde velen om geloof te hechten aan zijn voorspellingen. We schreven hebben er op Kloptdatwel al het nodig over geschreven (klik op de tag harold camping bij dit bericht voor een overzicht).

Mainstream Christenen suggereren dat dit de straf van god is voor zijn valse voorspellingen, lees b.v. dit artikel in de krant The Christian Post. Een morbide gedachte als je het mij vraagt. Anderen steken er de draak mee, zie b.v. dit artikel in The Spoof Times.

Ik hoop dat Camping weer helemaal beter wordt en op 22 oktober met een helder hoofd en een goed werkende stem mag uitleggen waarom zijn nieuwe voorspelling niet is uitgekomen dat de wereld op 21 oktober zal vergaan.

Steun Kloptdatwel

Straf van God? Onheilsprofeet Harold Camping in ziekenhuis 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.