Vandaag twee stukjes. In het andere stuk gaat het over een artikel dat Jan Willem Nienhuys gisteren schreef in het Eindhovens Dagblad over chelatietherapie. En hier humor met prediker Damon Thompson.

Die verkondigt dat de wedergeboorte van een born again’ Christen zó grondig is, dat zelfs je DNA wordt vervangen! Handig voor als je na een misdaad door de politie wordt gezocht – DNA bewijs werkt dan niet meer. Zou Damon hiermee veel boeven overtuigen?

Ik vind dat het goed dat Skeptici zich bezig houden met aperte onzin die uit naam van het geloof wordt verkondigd. Dit is een voorbeeld. En nog lachen bovendien. En natuurlijk zijn wij bij Kloptdatwel ook op zoek naar de vrouw in kwestie!

http://www.youtube.com/watch?v=Srj3DlsHYdg

 

Via j-walk blog

Steun Kloptdatwel

'Born again' Christen krijgt nieuw DNA 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.