Een paar dagen geleden berichtten we dat de nieuwe miss USA 2011 pro-evolutie is. Alyssa Campanella beantwoordde de vraag of ze voor of tegen evolutieleer op school is met een volmondig ‘ja’. Ze lichtte toe dat ze een ‘huge science geek’ is. Vandaar. Veel andere kandidaat missen gaven hilarische antwoorden. Lees het artikel voor wat meer uitleg hier, de video staat hieronder nogmaals met alle antwoorden van de kandidates.

Originele video:
http://www.youtube.com/watch?v=OVsaLj6pcFA

Nu heeft iemand een geestige ‘spoof’ video op internet gezet waarin miss-kandidaten de vraag beantwoorden of wiskunde wel of niet op school moet worden onderwezen. Veel plezier.

Parodie:

Via whyevolutionistrue. Foto voorzijde uit besproken video.

Steun Kloptdatwel

Miss USA 2011: should math be taught in schools? 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.