Ingrid Holvoet heeft naar eigen zeggen iets heel belangrijks ontdekt.

De LTA therapie is een van de belangrijkste ontdekkingen ooit gedaan.  De LTA therapie kan, eens op grote schaal toegepast, de mensheid vooruithelpen als geen enkele ontdekking voorheen.

Bekijk de promovideo en alles wordt duidelijk:

http://www.youtube.com/watch?v=sakBv3YNzWo

Goed, mevrouw Holvoet behandelt dus op afstand. Maar ‘de lichte negatieve materie wordt ook afgebroken als mensen aan mij denken’.

Maar wacht even… aan wie moeten we nu precies denken? Zoals de video tegen het einde laat zien heet mevrouw Holvoet dus Ingrid Holvoet (2:28) maar ook Linda David (o.a. 0:25 en 2:33).

Vanwaar deze naamsverandering?

Door een beetje te googelen op die namen kwam ik op een pagina van  SKEPP en las ik het volgende:

Ingrid Holvoet, die beweert mensen te kunnen genezen vanop afstand, is gisteren door de Gentse rechtbank veroordeeld tot een boete van 16.500 euro. De vrouw stond terecht voor onwettige uitoefening van de geneeskunde.

Holvoet beweert haar klanten te kunnen genezen door aan hen te denken. Op deze manier zou ze mentale aandoeningen, zoals depressies en schizofrenie maar ook fysische kwalen, zoals anorexia en boulimie kunnen genezen. Ze houdt vol dat ze zich niet wil voordoen als dokter, maar dat ze mensen helpt in hun persoonlijke psychologische ontwikkeling.

Volgens de Gentse rechter richtte ze zich op psychologisch en financieel zwakke mensen die ze met veel overredingskracht grof geld aftroggelde. Eén klant werd door haar 80.000 euro lichter gemaakt. ‘Deze vrouw heeft het diploma noch de bekwaamheid om een diagnose of het einde van een ziekte vast te stellen’, oordeelde de rechter.

Uit een ander bericht:

Een behandeling duurt gemiddeld 200 uur, tegen 16 euro per uur. “De beklaagde verwerft een jaarlijks gemiddeld inkomen van 40.000 euro, ten koste van financieel zwakkeren. Ze wil haar klanten bovendien zolang mogelijk aan zich binden”, motiveerde rechter Bloch zijn vonnis.

Mogelijk heeft het er iets mee te maken dat ze zich (volgens de diverse berichten) in Nederland zou willen vestigen omdat haar manier van werken hier niet strafbaar zou zijn. Je naam veranderen kan dan helpen om de associatie met de boete te vermijden.

Het vreemde is alleen dat de zoekopdracht ‘ingrid holvoet boete’ veel hits oplevert vanuit verschillende bronnen terwijl de zoekopdracht met haar nieuwe naam ‘linda david boete’ alleen hits oplevert van de eigen pagina’s van Holvoet/David.

Als het doel van de naamsverandering echt het vermijden van de associatie met de boete was, dan is dat wel een klein beetje knullig gedaan…

Maar nu we beide namen kennen kunnen we gelukkig van de Belgische ervaringen leren. Jammer dat mevrouw Holvoet/David zich niet door de boete laat weerhouden. Ze heeft namelijk al besloten dat ze gelijk heeft:

Linda David heeft een niet-conventionele visie op het leven.  Haar kijk op de dingen zal veel mensen raar in de oren klinken.  Haar visie is echter juist en zij kan heel veel van wat ze beweert bewijzen indien er een bereidheid is om te luisteren.

Bewijzen kan ik echter nergens vinden. Wel veel anekdotes (sommige zelfs gefilmd), maar die bieden een eenzijdig perspectief en kunnen ons dus misleiden. Zie ons artikel van afgelopen zaterdag voor een mooi voorbeeld van waarom een mooi verhaal, ook al is het gefilmd, geen bewijs is.

Steun Kloptdatwel

Ingrid Holvoet = Linda David = Liberty Truth Ability-therapeut 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.