Geenstijl verslaggever Jelte bezocht de Niburu Disclosure Tour. Daarin sprak hij o.a. met Anton Teuben van Niburu, met mensen die zeggen buitenaardse roots te hebben en dat de aarde een trilling heeft die wij mensen zouden moeten matchen. Volgens Anton Teuben zou Anders Breivik zelfs eens langs zijn geweest.

De video op deze pagina is slechts een gedeelte van de reportage. Bekijk de volledige reportage hier.

Kloptdatwel is enige tijd geleden ook naar een Disclosure Tour bijeenkomst geweest. Een uitgebreid verslag van de avond is hier (deel 1) en hier (deel 2) te vinden.

Met dank aan Lichtpuntje voor de tip.

Steun Kloptdatwel

Geenstijl bezoekt Niburu 'Disclosure Tour' 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.