Ik citeer uit de nieuwsbrief van Roy Martina van 21 oktober 2011:

Wat zou je zeggen als blijkt dat de menselijke geest een verborgen bron van kracht zou bevatten die het lichaam onmiddellijk zou kunnen helen? Stel je de mogelijkheden voor en de schok die dit teweeg zou brengen! Zeer recent deed ik een ontdekking die de medische wereld op zijn kop zal zetten.

Het Supra Bewustzijn kan je lichaam in secondes genezen.
Ik zal bij het begin beginnen. Ik heb een ontdekking gedaan die de geneeskunde inclusief de alternatieve geneeskunde gaat veranderen. Meer precies: al het werk dat ik in de afgelopen 35 jaar heb gedaan is totaal overbodig geworden. Kun je het je voorstellen? Acupunctuur, homeopathie, kruidengeneeskunde, Reiki, Matrix Energetics, Hypnose etc.: ik gebruik het niet meer!

Ik ontdekte dat iedereen een super intelligente en krachtige bron binnenin heeft, het Supra Bewustzijn. Iedereen kan te allen tijde toegang hebben tot deze bron en ik kan je leren hoe! De methode die ik ontwikkelde verschaft je onmiddellijke toegang tot alle kennis die je nodig hebt om te kunnen genezen. Je lichaam kan onmiddellijk genezen door je Supra Bewustzijn, soms binnen secondes.

Gelukkig doet Martina zijn uitspraken niet zomaar, hij noemt namelijk eenmalig in de nieuwsbrief het woordje ‘wetenschap’ en geeft vervolgens 3 redenen waarom zijn heilige graal mogelijk toch niet zal werken:

Wanneer wonderen wetenschap worden
Ik heb ontdekt dat bijna iedereen met zijn of haar Supra Bewustzijn (Goddelijke energie) verbonden kan worden via een techniek die ik Omega Deep Trance Healing heb genoemd. Deze krachtige energie heeft het vermogen om je lichaam –meestal onmiddellijk- te genezen, wanneer het indaalt in het lichaam. Wanneer dat gebeurt, kun je echt spreken van een wonder. Soms is het echter niet toegestaan om de volgende redenen:

  • Er is iets dat je moet veranderen in je voeding of leefwijze;
  • Er is sprake van een karmische schuld en je moet eerst je taak volbrengen;
  • Je bevindt je niet op je zielepad en je moet eerst terugkeren op je zielepad.

Bij meer dan 50% van de mensen kan genezing onmiddellijk plaatsvinden. Met de techniek achter Omega Deep Trance Healing kun je iemand verbinden met de Goddelijke kracht. En het is in 3-4 dagen te leren, ook door jou!

Dit soort uitspraken zijn toch wel heel bijzonder. “Het is fantastisch! Het werkt bij iedereen!” —> “Als het niet werkt, dan ligt het aan jezelf!”.

Ook is het natuurlijk zonde dat na ruim een maand de rest van de wereld volledig in het ongewisse is gelaten over deze ‘heilige graal’. Misschien omdat er geen enkel bewijs voor bestaat?

Of misschien wachten ze op de workshop week van 5 dagen a 995 euro… (Mét een niet-goed-geld-terug-garantie!). Ik verwacht alleen niet dat iemand van die garantie gebruik zal maken, hoe kan je immers niet willen weten:

(…) hoe je de techniek zelf thuis kunt toepassen met behulp van je bron- en toegangscode, zonder hulp van iemand anders

Steun Kloptdatwel

Roy Martina ontdekt heilige graal van de geneeskunde! 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.