Omrop Fryslan, de Friese omroep, maakte een uitzending over mensen die UFO’s zien, buitenaardsen zien/horen en contact hebben met het ‘Astral Command’. Daarnaast worden ze door Anton Teuben van Niburu zeer suggestief ondervraagd. “Zag het er zo uit?”, vraagt Teuben terwijl hij een foto laat zien, “Was het toestel in de eerste instantie een beetje transparant?”, vraagt Teuben aan een ander.

In de video zijn mensen te zien die beweren dat ze een ziel hebben die van Sirius komt, die stemmen horen uit boven hen geparkeerde ruimteschepen en die vertellen dat ze niet bang hoeven te zijn omdat ze even wat reparaties aan het doen zijn, plotseling entiteiten naast zich voelen zitten.

Ook zien we op de video de ‘Stargate‘ waar we op Kloptdatwel.nl al eens eerder over schreven. De bezoeker mag op de tafel in het midden van de stargate gaan liggen. Nadat de begeleider nog even enkele minuten nodig heeft om ‘het energieveld op te zetten’ (de bollen van glaskristal, waar een hoge vorm van bewustzijn in zit (?) een heilige geometrie (?), kunnen dat blijkbaar niet zelf), mag je drie kwartier in het midden blijven liggen. Dat zou een fantastische ervaring geven. En wel twee weken ‘doorwerken’.

Verder zien we nog wat mensen die beweren energieplekken te ervaren. Die plekken zouden vortexen (?) zijn en op kruisingen van leylijnen liggen (denkbeeldige lijnen die over de aarde zouden lopen).

Een vraag die tijdens psychodiagnostisch onderzoek regelmatig wordt gevraagd is: “Heeft u weleens iets gehoord/gezien/gevoeld, dat anderen in uw omgeving niet konden horen/zien/voelen?”. Het doel is visuele, auditieve of tactiele hallucinaties te achterhalen.

Ik zou ze graag eens wat vragen willen stellen… Maar hoe dan ook, ik hoop dat het goed gaat en blijft gaan met al deze mensen.

 

Op het youtube kanaal staat nog de volgende beschrijving bij de video. Voor onze Friese bezoekers ;).

Bûtenierdsk kontakt spilet in wichtige rol yn ‘e wrâld. It sil neffens ynwijden net lang mear duorje eart bûtenierdske wêzens harren sichtber meitsje. Sa binne der, sa wurdt rûsd, yn Nederlân tusken de 8.000 en 10.000 minsken mei bûtenierdske kontakten. Guon sjogge sels ufo’s fleanen. Trije minsken fertelle oan Fryslân DOK oer harren kontakt mei it bûtenierdsk libben en de enerzjy dy’t sy dêrfan krije.
Hendrik Kok hat regelmjittich kontakt mei bûtenierdsk libben. Der lânje by him yn it Fryske Aldeberkeap geregeld ufo’s yn it lân efter syn hûs. Dy ufo’s binne sa’n tritich oant sechtich meter yn trochsnee. It ‘Astra Command’ jout him telepatysk tekens troch. “Dat is in organisaasje út it universum wei. Sy seine: Meitsje jo gjin soargen, dit is efkes om kenber te meitsjen dat wy der binne. Us romteskip hat wat swierrichheden, wy sitte hjirboppe. It kin wêze dat we sichtber wurde, mar jo moatte net skrikke, der is neat te rêden”, sa seit Kok. Ek Sonja Sterken en Hendrika Jongsma hawwe kontakt mei net-ierdske wêzens. Sonja is der koartlyn efterkaam dat har siel fan Sirius is. Hendrika hat regelmjittich oranje bollen oer de Tsjûkemar bewegen sjoen. Dat fertelt sy ûnder de gearkomste fan ‘Niburu’, in organisaasje dy’t har dwaande hâldt mei it publisearjen fan bûtenierdsk libben. Hendrika giet yn de film nei Wolvegea, om dêr by it saneamde ‘Astra Stargate’ hege enerzjy te fangen. Dat docht sy troch tusken 24 bollen fan kristalglês lizzen te gean. De oanwêzigens fan bûtenierdsk libben is dreech te bewizen, mar as it oan de bûtenierdske wêzens leit, sil dat neffens ien fan de haadpersoanen yn de film ynkoarten wol mooglik wêze. Hy kriget de folgjende boadskip: “De reden dat wy net sichtber binne, is te ferklearjen út it feit dat in soad fan jimme noch gjin kennis hawwe fan it feit dat der bûtenierdsk libben is. Mar de dei dat wy ús massaal manifestearje, lit net lang op him wachtsje. Groet Elim van Venus.”

Steun Kloptdatwel

Fryslân DOK: UFO's yn Fryslân 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.