Vandaag een zeer kort artikel over een interessante publicatie:

Studium Generale van de Universiteit Utrecht schreef onlangs:

Dick Swaab ontketende met zijn bestseller Wij zijn ons brein in 2010 een verhit wetenschappelijk en publiek debat over hersenen, lichaam en geest. Studium Generale organiseerde over deze discussie een Kettingreactie: De afgelopen maanden reageerden Utrechtse wetenschappers vanuit verschillende disciplines op vragen over de vrije wil, brein, lichaam en geest – en op elkaar. De volledige Kettingreactie is nu te lezen als e-book. Je kunt de bundel hier gratis downloaden.

Steun Kloptdatwel

Gratis E-book "Zijn wij ons brein?" 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.