Correctie: De app is niet door SKEPP ontwikkeld.

Onze zuidelijke vrienden van SKEPP hebben een app ontwikkeld. Er is een skeptische app ontwikkeld. Zegt het voort! Ideaal op feestjes!

Deze app gaat over kritisch denken. Hij is bedoeld voor iedereen die niet klakkeloos aanneemt wat hem/haar wordt voorgeschoteld. Deze app bevat nieuws, definities, argumenten, podcasts, tweets en artikelen over bovennatuurlijke, paranormale, occulte en pseudo-wetenschappelijke onderwerpen.

skapp1

Inhoudsopgave

skapp3

Direct toegang tot de Kritisch Denken podcast.

skapp2

Het skeptisch woordenboek.

skapp4

Skeptische basisinfo.

Download informatie hier!

Steun Kloptdatwel

Skeptische app van SKEPP: Skapp/Skep-app 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.