Vaste lezers hebben het waarschijnlijk wel gemerkt: Kloptdatwel was de afgelopen paar weken regelmatig niet bereikbaar. 

We hebben server problemen gehad, software problemen, iemand-die-dacht-dat-hij-wist-wat-hij-deed-maar-er-eigenlijk-met-zijn-vingers-vanaf-had-moeten-blijven (ondergetekende), hostingproblemen en tijdproblemen, want dat was er vaak te weinig om snel te reageren.

Bedankt voor de reacties die we hebben gekregen, en onze excuses voor het ongemak. Als ik geloofde in het afkloppen op hout dan deed ik het, maar we gaan ervan uit dat de problemen zijn opgelost en ieders favoriete blog weer helemaal toegankelijk is.

 

Steun Kloptdatwel

Technische problemen Kloptdatwel 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.