Kloptdatwel heeft via het partnerprogramma van Bol.com nu een ‘eigen’ shop: De Kloptdatwel Skeptic Shop!

Bol.com maakt het haar partners mogelijk om een speciale webshop te maken met in het assortiment uitsluitend zelfgekozen artikelen. Deze mogelijkheid hebben we aangegrepen en een eerste aanzet is gemaakt. Via twee manieren kunt u bij de shop komen, ten eerste staat hij een smalle versie onderaan de pagina (vanwege technische beperkingen kan hij niet hoger) en ten tweede vindt u een link bovenaan in het menu naar de reguliere, brede versie.

Hoe werkt het?

Wanneer u naar de webshop gaat komt u op een pagina van Bol.com terecht. Linksboven ziet u het Kloptdatwel logo:

KDW-shop2

De url is: https://winkel.bol.com/winkel/kloptdatwel_skeptic_shopWanneer u via deze shop een artikel aanschaft handelt Bol.com het gehele aankoopproces alsmede eventuele nazorg af. Precies zoals u gewend bent wanneer u al ooit een aankoop bij Bol.com heeft gedaan. Het verschil is echter dat Kloptdatwel een klein percentage ontvangt van de omzet die Bol.com maakt. Met iedere aankoop ontvangen wij uw steun!

Zie ook: https://kloptdatwel.nl/over-het-bol-com-partnerprogramma/

Help ons

Wij willen de shop graag vullen met nog meer skeptische boeken. Daarvoor kunnen we uw hulp gebruiken: welke boeken (of andere artikelen) missen we volgens u nog? Mail uw tips naar info@kloptdatwel.nl of schrijf ze hieronder in de comments (deze zullen naar verloop van tijd worden verwijderd wanneer de tip is bekeken).

 

Steun Kloptdatwel

Kloptdatwel - Skeptic Shop 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.