Dit is wat er gebeurt als je in een vliegtuig voor de grap aan je buurman vertelt dat je ebola hebt (als je de video niet kunt zien: klik deze link): een passagier die dit hoort waarschuwt een stewardess. Die informeert de piloot en voor je het weet wordt je uit het vliegtuig geplukt door mannen in maanpakken. Aan het begin van het filmpje hoor je de stewardess aan de passagiers uitleggen dat het allemaal reuze meevalt en dat “I think the man that has said this is an idiot”. De sneue grappenmaker mompelt als hij onder begeleiding het vliegtuig verlaat “I ain’t from Africa.” Dit gebeurde op 8 oktober op US Airways vlucht 845 naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.