image

Op deze website kun je homeopatisch verdund zeeslag spelen. Homeopatisch verdund, kan dat? Yes: de verhouding schip/water is normaal bij zeeslag 17/100. In deze versie is de verhouding schip/water verdund tot de potentie 6C. ‘That should make this the most intense game of Battleship ever created,’ aldus de website. In ieder geval ben je er een tijdje mee bezig vermoed ik. Wie liever de originele versie van zeeslag speelt, kan bij voorbeeld hier terecht. Dank aan PvE. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

Homeopatisch zeeslag spelen? 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.