Diederik Stapel heeft onder het alias ‘Paul’ zichzelf verdedigd op ‘Retraction Watch’. Dit in een discussie op dit blog over zijn nieuwe baan op de Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg. Stapel is hier inmiddels weer weg. Paul heeft toegegeven dat hij in feite Stapel was: ‘Ik dacht dat het, in een internetomgeving waar veel mensen over me schrijven onder een bijnaam, oké was om ook over mij te schrijven met een bijnaam. Dat was blijkbaar een misrekening’. Lees hier over Stapel op ‘Retraction Watch. Via NRC van 11 oktober 2014. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

Diederik Stapel kan het niet laten 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.