My theory and research is not yet reached science and I should say it is more like fantasy

Zo bescheiden liet Masuro Emoto zich in 2006 uit in een interview in Good Times over zijn theorie dat gedachten, muziek, op papier geschreven woorden en allerlei andere ‘vibraties’ invloed hebben op water en daardoor op de gezondheid van mensen. Eergisteren is hij overleden. Hij zal worden herinnerd door zijn invloedrijke boek ‘De Boodschap van Water’ (2000) waarin hij probeerde aan te tonen dat iedere ‘vibratie’ een uniek effect heeft dat zich kan uitdrukken in de structuur van een ijskristal. Een gebroken ijskristal zou blootgesteld zijn aan ‘Hartbreak Hotel’ van Elvis Presley. Serieuze onderzoekers lieten geen spaan heel van de theorieën en het onderzoek van Emoto. Toch kreeg Emoto ruim baan in de docu ‘What the Bleep’ en deed hij goede zaken met zijn producten. Meer lezen? Zie Skepter, Kloptdatwel, Red Orbit of deze website van Kristopher Setchfield. Masuro Emoto laat een trouwe schare aanhangers achter, zoals blijkt uit zijn facebook pagina. Dank aan PvE. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.