Dat is het aanbod van de Engelse blokhut-winkel ‘Tigerlogcabins’. Voor de vlammenwerper moet je extra betalen. Bedoeld als grap trekt de blokhut serieuze aandacht, met name uit de Verenigde Staten. “We hebben een aantal reacties gehad van mensen uit Amerika die het allemaal net iets te letterlijk nemen. Ze willen het fort op hun ranch hebben” aldus Ross Moran van Tigerlogcabins op de website van de NOS. En als een zombie-apocalypse binnen 10 jaar toch weet door te dringen tot in het blokhut-fort, dan krijg je je geld terug. De claim moet wel bewezen worden: “Please note – we require medical evidence of the presence of a real zombie should you wish to claim under the 10 year anti zombie guarantee” aldus het bedrijf. Het is natuurlijk wel de vraag wat je aan zo’n garantie hebt als je overmeesterd bent door zombies. GJvtL.

image

Steun Kloptdatwel

Een anti-zombie blokhut voor € 90.000 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.