Ok, dit bericht is 5 jaar te laat, maar niettemin. Gisteravond zag ik dat ‘science guy’ Bill Nye en Neil deGrasse Tyson optreden in de aflevering ‘Brain Storm’ van de science fiction tv-serie Stargate Atlantis. Een videoclip van een deel van hun optreden vind je hier. Je moet eigenlijk de hele aflevering bekijken. Dan zie je hoe Bill Nye hoofdpersoon dr. Rodney McKay helpt om een zeer gevaarlijk apparaat uit te schakelen: een ‘brug’ waarmee de overtollige warmte van de aarde kan worden afgevoerd naar een ander universum. Klinkt goed, maar blijkt toch niet te werken. Je kunt deze en alle andere afleveringen van Stargate Atlantis bekijken op Netflix. GJvtL.

Bill Nye en Neil deGrasse Tyson in Stargate Atlantis 5

Steun Kloptdatwel

Bill Nye en Neil deGrasse Tyson in Stargate Atlantis 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.