I just witnessed an event so mysterious that it shook my skepticism

Dat schrijft Michael Shermer, de man achter Skeptic Magazine. Hij vertelt in het blad Scientific American dat hij een paranormale ervaring heeft gehad.

Op een kritiek moment begint een kapot gewaande radio plots weer te spelen en ‘dat kan geen toeval zijn!’ . Shermer en z’n nieuwe bruid bespeuren hier een mogelijke communicatiepoging van de kant van een overleden grootvader. Shermer schrijft aan het eind van z’n column hoe z’n skepticisme staat te schudden op z’n fundamenten. In de commentaren aan het eind van het artikel merkt iemand heel intelligent op dat skepticisme geen geloof is, maar een methode.  Shermer zou die radio dus door een radiotechneut moeten laten nakijken in plaats van op z’n knieën te gaan. Martin Bier. 

Michael Shermer wiki portrait4.jpg

Michael Shermer

Steun Kloptdatwel

"I just witnessed an event so mysterious that it shook my skepticism" 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.