Vandaag is vanaf 10:30 het jaarlijkse Skepsis congres in de Jaarbeurs in Utrecht. Sprekers zijn Ruud Abma over ‘slodderwetenschap’, Gustaaf Cornelis over hoge werkdruk en kille administratie die leiden tot slechte wetenschap en Yvo Smulders over kennisontwikkeling door kwakzalvers. Het congres begint met een bijdrage van Skepsis-bestuursleden Frank Israel en Jan Willem Nienhuys over de nalatenschap van de onlangs overleden skepticus Rob Nanninga en de toekomst van Skepsis. Het congres is uitverkocht. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

Vandaag Skepsis congres: crisis in de wetenschap 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.