In een land in het hoge noorden leeft een prinses die graag sprookjes vertelt. De kinderen in het land vinden dat leuk. Maar de prinses werd ontevreden. Ze wilde ook verhalen vertellen aan grote mensen. En zo kwam het dat ze verhalen ging vertellen over aura’s, praten met paarden, met engelen en zelfs met doden. De mensen in dit land willen wel € 200 betalen om de wonderbaarlijke prinses te zien die vergezeld wordt door twee bijzondere dames: het medium Lisa Williams en de helderziende Elisabeth Nordeng.

In een ver en groot land leeft een tovenaar die wel een miljoen dollar wil betalen als de prinses hem precies haar bijzondere gaven voordoet. De lokale vertegenwoordigers van deze tovenaar vroegen de prinses of ze dit wil doen. Maar de prinses wil niet. En dat terwijl ze beschermvrouwe is van verschillende organisaties die het geld goed kunnen gebruiken, zoals organisaties voor blinden, doven en epileptici. Jammer, want ik houd van sprookjes met een gelukkig einde. Via skepsis.no/blog. GJvtL.

 

Steun Kloptdatwel

Er was eens een prinses... 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.